logo header

De winkel die GEEN winkel is......

Wij werken op volgorde van binnenkomst. Omdat de computer tegenwoordig een essentieel onderdeel van het
huishouden is, is dit de meest eerlijke manier om iedereen de computer zo snel mogelijk terug te kunnen geven.
Is het heel dringend, bel of mail dan even voor een afspraak, dan proberen we je zo snel mogelijk te helpen.
We zijn zoveel mogelijk op dins-,woens-,vrij- en zaterdagen tussen 10 uur en 14 uur geopend, maar het kan door
omstandigheden anders zijn. Zondags, maandags en donderdags zijn wij gesloten.


LET OP. Als je Kaspersky gaat verlengen via internet krijg je een keuze tussen KAV en KIS.  KAV is Kaspersky Anti Virus en KIS is Kaspersky Internet Security. Voor de gemiddelde gebruiker is KAV voldoende.
Kies de juiste versie, dus degene die je al hebt,  anders werkt de nieuwe activatiecode niet.

Een leuke prijslijst.... Maar welk systeem is nu voor mij geschikt? Dit is een veel gehoorde vraag. Daarom staat hieronder wat uitleg over systemen en veel gehoorde termen.
Eigenlijk is het een eenvoudig verhaal: de computers die we tegenwoordig leveren zijn geschikt voor bijna alle toepassingen.

Onder andere Word, Excel, Internet & E-mail en simpele spelletjes draaien goed op het eerste systeem.
Ga je echt meer eisen door dat je video’s gaat bewerken of spellen gaat spelen, dan zal een hoger systeem de beste keuze zijn.
De nieuwste spellen stellen de zwaarste eisen.

Waarom AMD en Intel systemen? 
Beide zijn fabrikanten van processoren (de motor in de computer), ze zijn dus concurrenten.
AMD en Intel zijn niet uitwisselbaar, heb je een Intel dan blijf je dus net zo lang bij Intel totdat je eventueel het mainboard (hoofdprint) in de computer vervangt. Dit komt door de voet waarin de processor steekt, Intel heeft een andere voet dan AMD.
Het grootste verschil: AMD is voor standaard gebruikers en Intel is voor de gamers en veeleisende gebruikers. 

Intel is dus ook duurder dan AMD.

Windows 11: Dit is het besturingssysteem wat we nu leveren op alle PC’s. Als je je afvraagt of je eigen PC geschikt is voor Win 10 dan kan je bij Microsoft op de site een testprogramma downloaden of contact met ons opnemen zodat wij je kunnen adviseren. In ieder geval is het volgende aan te raden: 4 Gb geheugen, Dual Core processor en een zo snel mogelijke videokaart. Notebooks worden geleverd met Windows 8.1 of 10.
Wij zetten op ieder systeem een iets ander menu, zodat het bijna hetzelfde werkt als Windows 7.

Je hebt dan de keuze òf via het “oude” bureaublad (als in Windows 10) te werken òf via het nieuwe menu van Windows 11. 

Digital Visual Interface (DVI): Is de digitale aansluiting voor monitoren op de PC, te herkennen aan de brede witte stekkers. Alle nieuwe videokaarten zijn uitgerust met DVI, inclusief een verloop naar de oude blauwe VGA stekker.
 
High Definition Multimedia Interface (HDMI): Is een aansluiting die je steeds meer op videokaarten ziet. Deze digitale aansluiting kan naast beeld ook geluid naar een monitor of TV met HDMI sturen.
 
Solid State Drives (SSD): Dit zijn zeer snelle harddisks zonder bewegende delen voor inbouw in notebooks of desktop computers. Ze zijn geluidloos en blijven koeler. Zeer geschikt voor notebook en als opstartschijf in PC.
Ook zijn er nu m.2 en m-SATA SSD’s. Deze worden rechtstreeks op het mainboard geplaatst zonder tussenkomst van kabels. Ze werken dus heel snel. Het mainboard moet dan wel geschikt zijn voor één van deze twee soorten.
 
Geheugensticks (USB sticks): Dit zijn kleine mobiele harddisks, zonder bewegende delen, die je simpel via USB kan aansluiten en waarmee je snel een backup kan maken of bestanden kan overzetten naar een andere computer.

 

Laptops

thumb acer 2KaVe Systems verkoopt standaard Acer laptops, maar op aanvraag kan daar afgeweken van worden.

Reparatie

reperatie

Eigenlijk onnodig om te vermelden, maar bij KaVe kunt u natuurlijk ook terecht voor reparatie en opschonen van uw pc of laptop.

Systemen

Systeem

 

Standaard zijn er vier systemen samengesteld maar natuurlijk kan er van afgeweken worden.

Accessoires

Accesoires

 

KaVe Systems levert uitsluitend accessoires van A merken